[python] Developer/ka Python/Django pro startup

nebenet na nebenet.cz nebenet na nebenet.cz
Úterý Březen 24 13:50:39 CET 2015


Buď s námi součástí revoluce v byznys rozhodování firem!

Vyvíjíme software pro data driven decisioning, který chytře kombinuje to nejlepší ze sociologických výzkumů, analýz trhu a dalších datových kouzel. Výsledky následně krásně a jednoduše vizualizuje tak, že to hned pochopí i průměrný marketingový ředitel :-) Zkrátka programátorská práce, kde je málo otročiny, ale o to víc je náročná na každodenní vymýšlení chytrých řešení, funkčních zkratek a elegantní architektury.

Jsme mladý tým sociologů, ekonomů a programátorů se zkušeností z nejúspěšnějších českých softwarových firem. Máme mezinárodní ambice a hledáme programátora (nebo programátorku?), který mezi nás zapadne zušenostmi i zápalem a postupně povede vývojový tým. A jestli se do toho s námi budeš chtít vrhnout naplno, počítáme s tím, že budeš mít ve společnosti podíl.

Kromě toho máme krásné kanceláře v Holešovicích s velkou terasou, fotbálkem a dobrým kafem, smíšený (!) tým kolegů, flexibilní pracovní dobu s možností home office.

Co čekáme my od Tebe?

Pokročilou znalost Pythonu a frameworku Django + HTML, CSS a JS na odpovídající úrovni pro vývojáře webů (ale větší práce bude samozřejmě dělat kódér). A samozřejmě, jak už jsi asi pochopil/a, analytické myšlení, zápal pro tvorbu, radost z řešení nových problémů a chuť se pořád učit. Plus základní schopnost koexistovat v týmu, nebo bys musel být vtipnější než Sheldon ;-) Zaměstnaný budeš z počátku v NebeNetu, ale pracovat budeš jen pro tento projekt, který je jeho součástí.

Těšíme se na Tebe! marek na nebenet.cz nebo 777 835 440


Další informace o konferenci Python